Mix Sałata z awokado

Zwykły wpis

Skład:

  • 1/2 główki rollo rosso
  • świeży szpinak
  • awokado
  • garść ziarenek sezamu


  • SOS
  • cytryna
  • oliwa z oliwek
  • 1 ząbek czosnku
  • sół, pieprz, cukier trzcinowy
Sposób:
  1. Umyć sałatę i szpinak pod zimną wodą, osuszyć, podrzeć.
  2. Wrzucić do dużej miski.
  3. Obrać i pokroić awokado w plasterki i wrzucić do miski
  4. Podprażyć lekko ziarenka sezamu na patelni, wrzucić do miski
  5. Zrobić sos, proporcje według uznania 🙂
Reklamy

One response »

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s