Kalafior z bułką

Zwykły wpis

20160524_160744

Skład:

  • 1 kalafior
  • bułka tarta
  • masło dla wegan olej roślinny
  • sól

Sposób:

  1. Umyć i oczyścić kalafiora.
  2. Wrzucić do garnka (najlepszy z wkładem do gotowania na parze), posolić.
  3. Gotować na parze 10-15 minut, ja lubię lekko chrupkiego 😉
  4. Przygotować bułkę tartą.
Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s